Особа:

Державний виконавець Кілійського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального правління юстиції в Одеській області Білогаш-Позднякова К.Є.

  • Ім`я: Державний виконавець Кілійського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального правління юстиції в Одеській області Білогаш-Позднякова К.Є.
Також ви можете знайти таку саму інформацію про особу на державному сайті
Судові провадження
# Статус Опис Тип справи Номер справи Суд Дата реєстрації Дата етапу
22-ц/813/3736/20
Переглянути провадження
заінтересована особа ТОВ «Південне-1», заява про визнання виконавчого листа таким, що не підлягає виконанню, по справі за позовом ТОВ «Південне-1» до Райчевої Н.М., Курбанова С.Д., Мартинчук Є.М., треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: ВК Кілійської міської ради, Кілійська РДА Одеської області, ГУ Держгеокадастру в Одеській області про визнання недійсним договору оренди землі та скасування його державної реєстрації, визнання поновленим договору оренди землі з попереднім орендарем, та за зустрічний позовом Бурлаченка Д.В. в інтересах відповідача Мартинчука Є.М. до ТОВ «Південне-1», треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: Райчева Н.М., Курбанова С.Д., Кілійська РДА Одеської області, ГУ Держгеокадастру в Одеській області про витребування безпідставно набутого майна - земельної ділянки та її повернення; 1 т. на цивільну справу за апеляційною скаргою (а) 502/1614/17 Одеський апеляційний суд 18.11.2019 25.06.2020
Коментарі
Коментарі відсутні
Потрібна автентифікація

Потріблно залогінитись, щоб коментувати

Логін Реєстрація